Wednesday, 2 December 2015

ELLOS S/S16

Tänään suuntasin Elloksen S/S16 pressi tilaisuuteen. Ensi kevään ja kesän uutuudet olivat näytillä upeassa Aallonkoti -asunnossa Helsingin keskustassa. Vaikka sisustaminen ei olekkaan blogini kantava teema tai muutenkaan suurin intohimoni, ihastelin silti erityisesti kodin ulkonäköä. Tämä postaus painottuu kuvineen siis ihaniin tekstiileihin ja tyylikkäisiin yksityiskohtiin (vaikka toki tulevan kauden pukeutuminenkin iski -ja kovaa). Ja hei, vilkaiskaapa linkki alempana. Siellä uskomaton kilpailu!
Asunnon makuuhuone ja sen sisustus näytti mielestäni erityisen houkuttelevalta. Kauniin väriset tekstiilit ja mukavat materiaalit olivat ylellinen yhdistelmä.Tänne olisin voinut jäädä nukkumaan yöni!

Ylellisestä puheen ollen, Lily Editissä on nyt meneillään upea kilpailu, johon todellakin kannattaa osallistua! Nyt olisi mahdollista voittaa luksusyö Hotelli Kämpissä, Helsingissä. Jos siis kaipaat piristystä ja hemmottelua talveen, niin klikkaappa itsesi tänne!
Pääsimme lisäksi nauttimaan Sara La Fountainin loihtimista herkuista ja itse ainakin pomppasin hetkeksi keskelle kesää. Voitte vain kuvitella, millainen sisustusinto minulle nyt iskikään. Onneksi en lähtenyt tilaisuudesta tyhjin käsin, hih. Ihanaa!

Elloksen nettisivuille pääset tästä: www.ellos.fi

No comments:

Post a Comment