Sunday, 22 November 2015

ARELA S/S16

Viime keskiviikkona aloitin aamuni ihanalla aamupalalla Arelan studiolla. Pääsin tutustumaan ensi kevään ja kesän mallistoon, joka oli täynnä ihania värejä ja materiaaleja. Alone, Together -mallisto sai inspiraationsa yksin, mutta yhdessä vietetyistä kesähetkistä. Tässä siis pieni kurkistus suomalaismerkin ajattomiin vaatteisiin ja minimalistiseen kokoelmaan. Uskon, että tässä on ratkaisu tulevan kesän asupulmiin!
Mallisto koostuu hyvistä perusvaatteista, jotka on valmistettu mm. puuvillakashmirista ja puuvillatrikoosta. Itse innostuin erityisesti alla näkyvistä valkoisista vaatekappaleista (joita saa muuten myös mustana), joissa on käytetty ohutta, kudottua puuvillakangasta. Etenkin hauskat pöksyt voisin hyvin kotiuttaa vaatekaappiini.  

Käytetyt värit ja simppelit linjat toimivat ja toivat mieleeni lomapäivät. Miettikää miten ihanaa olisi vetää näin helpot vaatteet niskaan ja vaan yksinkertaisesti näyttää hyvältä ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voisiko pukeutuminen enää olla helpompaa? -Enpä usko, juuri tällaisia vaatteita kaipaan kesälle!
Tutustu Arelaan tarkemmin tästä: www.arelastudio.com 

No comments:

Post a Comment