Tuesday, 14 April 2015

BEAUTYBLENDER

BEAUTYBLENDER blendercleanser, bodyblender, bling.ring, red.carpet 

Maaliskuun lopulla pääsin tutustumaan uusiin Beautyblender-tuotteisiin Hollywoodissa tunnetun meikkitaiteilijan ja kyseisten tuotteiden kehittäjän Rea Ann Silvan johdolla. Saimme kuulla uutuustuotteista aamupalan merkeissä, ravintola Pastorissa. Aivan ihana tapa aloittaa päivä!

Beautyblender on siis meikkisieni, joka kastellaan ennen käyttöä. Ylimääräinen vesi puristetaan pois ja näin sieni laajenee, mutta jättää sisäänsä kuitenkin levityksen kannalta ihanteellisen määrän vettä. Meikki levitetään painelemalla meikkisientä ihoa vasten. Sienen pyöreä muoto mahdollistaa tasaisen lopputuloksen ilman meikkirajoja. Kuvassa näkyvä musta Bodyblender on taas tarkoitettu esimerkiksi itseruskettavien levittämiseen. Lopuksi käytetty meikkisieni tulee puhdistaa huolellisesti esimerkiksi sarjaan kuuluvalla Blendercleanser-saippualla.

Itselläni on nyt ollut käytössä punainen red.carpet meikkisieni (joita muuten myydään vain rajoitetun ajan). Yllätyin, miten nopeaa meikkaaminen tämän kanssa todella on! Lopputuloskin on mielestäni luonnollinen. Beautyblender-tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä, josta olen erityisen iloinen. 

No comments:

Post a Comment