Saturday, 19 October 2013

MALAGA, SPAIN / 1

Kuvat siis Espanjan matkalta, viime viikolta. Matka oli järjestetty kouluni kautta ja yhteensä meitä lähti reissulle kymmenen. Asuimme espanjalaisissa isäntäperheissä ja tutustuimme Espanjan kulttuuriin. Tämä oli kuin lyhyt versio kielikurssista ja olisin voinut jäädä vielä pidemmäksikin aikaa. Seuraavaksi jännitetäänkin espanjalaisten oppilaiden matkaa tänne Suomeen. Mitäköhän tekemistä niille keksisi?

4 comments:

 1. Ihania kuvia! Mikä paikka on tuo kolmannen kuvan oikean puoleinen? Näyttää tosi kauniille! Voisin käydä ihan paikanpäällä ihastelemassa, kun tässä lähellä asustelen. Ja hei, sulla on muutenkin tosi kiva blogi, täytyy ihan jäädä seurailemaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Anteeksi, kun vastaus tulee näin myöhässä. Toivottavasti siitä on silti vielä hyötyä:)! Paikka on nimeltään: Alcázar de los Reyes Cristianos ja se tosiaan sijaitsee Cordobassa, ei Malagassa. Suosittelen kuitenkin käymään, jos siellä päin seikkailet! Tuo oli nimittäin yksi matkani kohokohdista. Todella kaunis, iso puutarha linnakkeineen. Siis aivan upea ja inspiroiva paikka!

   Kiitos paljon! Kiva, että tykkäät:)!
   PS. Oon sulle kateellinen! Espanja on niin ihana maa, että voisin itsekkin asua siellä♥!

   Delete
 2. Kiitos! pistänpä korvan taakse ja suuntaan sinne sitten ensikerralla, kun taas joskus toivottavasti matkustelen Espanjaan päin! Kerkesin nimittäin valitettavasti jo palata tänne Suomeen :( ...Kunpa se mullakin olisi ihan vakituinen asuinpaikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äh, voi! No, ensi matkaa odotellessa! Tänään viimeksi itsekkin katselin lentoja...;D♥!

   Delete