Friday, 12 July 2013

INDIEDAYS INSPIRATION + IRIS ANNA SOFIA

Moikka kaikille! Olen jälleen kerran superinnoissani! Kuten voitte varmasti otsikostakin päätellä, niin tämän tytön blogi löytyy nykyään myös Indiedays Inspirationista. Saan tästä entistäkin enemmän intoa ja inspistä bloggaamiseen ja varmasti myös jokapäiväiseen elämäänikin. Kiitos siis koko Indiedays-porukalle, olette huippuja!

Voisin vielä kertoa itsestäni hieman, niin tänne eksyneet uudetkin lukijat pysyvät kärryillä. Olen tosiaan Iris, iloinen kuvataidelukiolainen. Olen pienestä pitäen rakastanut pukeutumista, vaatteita (erityisesti niiden itse tekemistä) ja muotia. Blogini koostuu siis tästä aihepiiristä. Saatan tunkea toisinaan joukkoon myös omia valokuviani, sekä pieniä piristäviä juttuja ja vinkkejä. Ihailen ihmisiä, joilla on oma tyyli ja jota he toteuttavat estotta. Itse näytän joka päivä erilaiselta, koska pidän niin monista eri asioista. Rakastan kokeilla uusia juttuja ja uskon, että vaate, jota vihaan tai joka juuri nyt ei sovi tyyliini tulee löytymään vielä joku päivä vaatekaapistani. Seuraamalla tätä blogia voit ehkä huomata, mitä tarkoitan.

Mistä muualta minut löytää? Lookbook, Tumblr, Fashiolista ja blogiani voi seurata tietty myös Bloglovinin kautta.

Tässä taisi olla kaikki tältä erää. Huomenna vihdoinkin luvassa juttua hius-projektista! Nyt otan palan mustikkapiirakkaa ja katson yhden jakson serranon perhettä. Huomenna siis ihanat!

6 comments: