Friday, 25 January 2013

Northern Women in Chanel

 photo tk041_zpse6c9f2b8.jpg
 photo tk039_zpsfc91b97b.jpg
 photo tk040_zpsb6a4f450.jpg
Kirsi Pyrhönen above.
 photo tk038_zps545d8df1.jpg
 photo tk037_zps6df6af0b.jpg
Kävimme eilen äitini kanssa katsomassa Northern Women in Chanel-näyttelyn, joka on esillä Helsingissä, Laboratoryssa. Näyttely oli aika pieni ja sen kiersi nopeasti, mutta kuvat olivat todella hienoja ja kannatti kyllä käydä ne katsomassa. Kuvat on siis toteutettu yhdessä valokuvaajakaksikon Peter Faragon ja Ingela Klemetz Faragon kanssa sekä Chanelin ja Pohjoismaiden ja Baltian suosituimpien mallien kanssa (Suomen mallit: Suvi Koponen ja Kirsi Pyrhönen). Suosittelen, että käytte katsomassa näyttelyn! Se löytyy siis osoitteesta: Erottajankatu 9B (sisäpiha). Näyttely on ilmainen ja esillä vielä ensi sunnuntaihin (27 päivä) asti.
 
Yesterday my mum and me went to see Northern Women in Chanel-art collection. It was really great and all the pictures were amazing! Collection were made by photographers: Peter Faragon and Ingela Klemetz Faragon, Northern models: for example finnish models Suvi Koponen and Kirsi Pyrhönen and of course with Chanel as well.

2 comments:

  1. Heei, oon käyny kattoon tän näyttelyn Kööpenhaminassa joskus vuosi sitten, en tiennyt että on tullut Helsinkiinkin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, tää näyttely on kiertänyt eri pohjoismaissa. Nyt se on sitten viimeisenä Suomessa:). Mut oli tosiaan hirmu kiva näyttely:). Mitä itse pidit?

      Delete