Friday, 24 October 2014

READY? NO!

Vielä yksi kuva tästä setistä. Tänään oon mm. istunut kaksi tuntia dreijaamassa epämääräistä savimöykkyä. Se rentoutti hetkeksi, mutta nyt alkaa vähitellen stressaamaan. Mitä mä laitan päälle, tukka auki vai kiinni? Huulipunaa!? Huomenna siis Indiedays Blog Awards (seuraa instagramissa: @irisannasofia ja #IBA2014) ja noh, oon hiukan hukassa. Jatkanko syksyä mustalla vai pitäisiköhän valita jotain ihan kreisiä? Apua!

2 comments:

 1. Kannatan jotain kreisimpää. Jotenki masentaa ku syksy on niin synkkä ja sit ihmisten pukeutuminen on synkkä. Ite yritän just hankkia kaikkea värikkäämpää aina kun syksy tulee.
  Jotain väripilkkua asuihin niin hyvältä näyttää! :) Ei sillä, että (koko)mustassa mitään vikaa olisi, kun itsekin siihen tosi usein pukeudun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes! Hyvä, kun kannatat värejä :) ! Oon täysin samaa mieltä sun kanssa, mutta taisinpa siltikin taipua mustan kannalle. Miksiköhän? En tiedä. Täytyy varmaan pistää itselle haaste ja koittaa vetää värejä ylle useammin. Yleensä kun niitä tulee käytettyä lähinnä kesäisin... Rupean heti tonkimaan vaatekaappia! Tai hei, ehkä tässä onkin hyvä syy shoppailuun ;D

   Delete