Tuesday, 1 April 2014

STOCKHOLM

STOCKHOLM

22-24.3.14


Käytiin noin kaksi viikkoa sitten Tukholmassa, Ruotissa. Siellä oli ihanan keväistä! Päivä meni kaupungilla kiertelyyn ja erilaisissa puodeissa pyörimiseen. Kävimme vintage-myymälässä, joka tuli sattumalta eteen. Suosittelen tuota kyseistä liikettä (Beyond Retro + oho, älysin juuri, että heillä on nettikauppa!!) kaikille Ruotsissa vieraileville. Siellä oli vaikka mitä ja todella kattavat valikoimat mitä erikoisempia ja upeampia vaatteita ja asusteita! 

Päivän mittaan alkoi jännittää yhä enemmän ja enmmän. Oltiin nimittäin onnistuttu varaamaan matka aivan sattumalta juuri täydelliselle päivälle! Banksy, joka siis on yksi tunnetuimmista katutaiteilijoista oli pitämässä näyttelyä juuri tuona kyseisenä päivänä. Voin sanoa, että se oli ehkä siistein kokemani taidenäyttely koskaan. Siitä siis tekstiä, kuvia ja ehkä myös video piakkoin!

2 comments:

  1. tykkään niin hirveesti sun blogista! ja oot ihan hullun kaunis :---)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, kiitos hirveästi! Mukava kuulla, tämmöiset kommentit ilahduttavat älyttömästi! Tulee heti lisää intoa bloggaamiseen, kun kuulee että joku oikeasti seuraa siellä:-)♥! Koitan kirjoitella taas pian. Mulla on täällä espanjalaisia vaihtareita, niin kaikki aika kuluu niitä vahtiessa;-)! Kiitos vielä hirmusti, oon otettu!!

      Delete