Thursday, 8 August 2013

LONDON DETAILS / 1

Tässä tulee ensimmäinen postaus Lontoon matkastamme. Tämä oli jo kolmas reissuni Englantiin, joten päätin jättää perus turistikuvauksen sikseen (niitä kuvia on jo aivan liikaa!) ja keskityin enemmän kivoihin yksityiskohtiin, jotka tekevät Lontoosta Lontoon. Olen onnellinen, että sain edes jonkin näköisiä kuvia sillä suuren turistirysän keskellä kuvien ottaminen ei todellakaan ollut helpoin tehtävä...

Jotta postaus ei jäisi aivan olemattomaksi lisäsin mukaan myös muutamia englantilaisia tyylilyylejä, joidenka tyyleistä saa inspiraatiota loppukesän pukeutumiseen. Klikatkaa linkkejä, niin pääsette näiden ihanien tyttöjen blogeihin. Lupaan, että inspiraatiota löytyy jokaisesta!

11 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. I am happy that you like<3!
   Kisses xx

   Delete
  2. ihania kuvia!! kävin englannissa viimeksi kesäkuussa mutta nyt houkuttaisi jo päästä takaisin!

   Delete
  3. Kiitos:)! Lisää kuvia on tosiaan vielä tulossa;). Englanti on kyllä älyttömän ihana paikka ja sinne voisi mennä vaikka joka lomalla:D<3!

   Delete
 3. Upeita kuvia!:)
  Btw. Jos muuten ihmettelet kun en valinnut Sun blogia esiteltäväks tossa mun "Link your blog" hässäkässä, niin aion tehä viel postauksen jos esittelen mun lemppari blogeja, joita Oon ite löytänyt. ;) valitsin tohon nyt vaa semmosii jotka ei ollu entuudestaan tuttui.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti:)! Ja ei mitään hätää, en ihmetelly oikeestaan:D. Oon sun kaa ihan samaa mieltä, että semmoset blogit, joista ei oo ennen mainittu on paljon parempia tollaseen:). Ymmärrän täysin sun pointtis ja oisin varmaan ite tehnyt kans just noin!

   Delete
 4. cool post<3
  Love london! love u!

  www.bstylevoyage.blogspot.com
  xx

  ReplyDelete
 5. Ooh Lontoo, ikävä sinne! Tuli asuttua melkeen vuosi siinä 30km päässä ja pääsi aina viikonloppuisin sinne, nyt en tiedä koska seuraavaksi :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, oon kade! Lontoo on älyttömän ihana paikka, voisin itekkin muuttaa sinne tai johonkin lähelle joskus<3! Onneks lentomatka täältä suomesta ei oo niin pitkä!

   Delete