Friday, 24 May 2013

MARIMEKKO FASHION SHOW

Kuten jo eilen mainitsinkin olin siis tänään katsomassa Marimekon kesän muotinäytöksen. Mallisto oli täynnä värejä, kuten Marimekolta voidaankin odottaa ja tällä kertaa vaatteista löytyi myös hauskoja, teräviä leikkauksia. Itse pidin näytöksestä todella paljon ja se oli mielestäni onnistunut. Aurinko rupesi paistamaan juuri oikealla hetkellä ja tanssijat, jotka olivat siis näytöksen malleina esittivät koreografiansa hyvin. Tässä siis kuvia niille, jotka eivät paikalle päässeet:
 
Here are some photos of today's Marimekko Fashion Show:
Lasten kesän mallistossa nähtiin paljon raikkaita värejä ja printtejä. Materiaaleina oli käytetty ainakin keveää puuvillaa ja joustavaa trikoota.
Marimekon naismalleille oli meikattu ihanat kirkkaan sävyiset mattahuulet. Sehän sopii minulle ja voitte vain arvata, mitä täällä blogissa tullaan pian taas näkemään...

Children's summer collection was full of fresh colours and prints. Materials were for example cotton and tricot.
Marimekko's women models had lovely bright matte lips and you can only guess, what I will show you here on my blog soon again...
"Sesongin kauneimmat juhlamekot ilmentävät Marimekon vahvaa väriajattelua mielenkiintoisella tavalla. Satu Maarasen suunnitteleman Liike-kokoelman näyttävissä silkkisissä ja silkki-puuvillaisissa juhlamekoissa painovärit leikkivät ja kieppuvat kankaalla muodostaen kuvion, joka liikkuu vaatteessa vapaasti, sen linjoja myötäillen." -Marimekko.fi Itse pidin varsinkin tuosta maximekosta ja sen väriyhdistelmästä.

Bright colours and amazing patterns! This season's dresses are designed by Satu Maaranen. I love the maxi dress and the colour combination!
Tässä alla näette vielä yhden kuvan tai oikeammin vilauksen asusta, joka oli miesmallin päällä. Miehillä nähtiin myös paljon mustavalkoista ja suoria linjoja. Raidat ovat tämän kesän yksi suurimmista trendeistä!

Here is one outfit on the man model. Stripes are one of the biggest trends in this summer!
Tästä postauksesta tulikin yllättävän pitkä, joten postailen myöhemmin oman asuni. Kenzon housut pelastivat tänäänkin asukriisin ja keksin jopa uuden kampauksenkin! Siitä siis lisää sitten myöhemmin...
 
I will post my today's outfit later, because this post is so long. Anyway my Kenzo pants saved my outfit disaster again and I found a new hairstyle as well! Photos coming soon...

9 comments:

 1. OMG...what a stunningly beautiful show!!! Amazing patterns and gorgeous colors<3

  x❤x❤

  "Saúde & Beleza - Health & Beauty"


  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. PS: I can't believe I was not following you on bloglovin as well, but I'm now (#30)...and I clicked there on the "♥like button" (below each post) on all your posts, to show some love ;)
   Follow me back so we can easily keep in touch? Thanks again for your comment on my blog<3

   x❤x❤

   "Saúde & Beleza - Health & Beauty"   Delete
  3. Yes, it was a really great show and yepp, I agree♥!

   Thank you for following me and for all the hearts you gave me dear♥! I will of course follow you, you're super kind! Thank you so much♥!

   Delete
  4. You're welcome! Thank you too :)
   keep in touch, sweetie! Hope you have a wonderful day, full of things that makes your heart happy<3

   x❤x❤

   "Saúde & Beleza - Health & Beauty"
   Delete
 2. Ihania noi pikkulasten vaatteet :D varsinki toi eka kuva, aah noi rusetit <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ne oli kyllä älyttömän söpöjä:)<3!

   Delete
 3. oih, ihanan kesäisiä kuvia niinku jotain sorbettia konsanaan! Ja aww nooi balettilapset :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, oon ihan samaa mieltä:D! Kannattaa käydä ensi kerralla katsomassa Marimekon näytös, jos vaan pääsee:)! Se oli kyllä niin super kiva ja ne lapset, tui, tui<3!

   Delete